AGNL GRC sessie

11feb15:0017:00AGNL GRC sessieVan Compliance naar Control

Event Details

Als de coronacrisis ons één ding leert is dat risico’s in een klein hoekje zitten en zomaar de hele bedrijfsvoering op de schop kunnen gooien. Des te meer reden om de interne beheersing op orde te hebben en passende maatregelen te treffen. Niet in de laatste plaats omdat de regeldruk almaar toeneemt en het bestaansrecht van bedrijven en organisaties steeds meer afhangt van het feit of zij al dan niet “in control zijn“ en “compliant-by-design“.

Uiteraard staat de beheersing niet los van de processen. Procesmanagement en Internal Control gaan dan ook hand in hand. ARIS, als geïntegreerd managementsysteem brengt deze werelden samen.

De Nederlandse ARIS- en Alfabet-gebruikersgroep  “AGNL“ organiseert in februari een virtuele themasessie over de toepassing van Governance, Risk & Compliance, kortweg GRC. We hebben weer interessante sprekers, waaronder een bijdrage van de Nederlandse Spoorwegen.

Mis deze sessie daarom niet en reserveer de datum in uw agenda.
Nodig ook vooral al uw tweedelijnscollega’s uit die in de welbekende 2nd Line of Defense zitten – risicomanagers, compliance officers, privacy officers, policymanagers, internal control specialisten, en meer.

more

Time

(Thursday) 15:00 - 17:00