AGNL sessie Visualisatie

22nov12:0017:00AGNL sessie Visualisatie

Event Details

Details:
• AGNL-themasessie ”Visualisatie”
• Donderdag 22 november 2018 van 12:00 tot 17:30 uur
• bQuind, Gooimeer 5-39 te Naarden

Het thema voor deze AGNL is Visualisatie.

Bij binnenkomst staat op je naamkaart een nummer 1,2 of 3.
De nummers staan voor de groep waarin je de sessies gaat volgen:

1. ARIS Aware door Rob van Raaij: Rob start met een korte hands-on introductie van ARIS Aware. Hierna volgt er een gezamenlijke zoektocht naar use-cases voor Aware binnen je eigen organisatie. Doel is om je duidelijk te maken hoe je Aware kan inzetten voor een andere manier van het gebruiken van ARIS Content en ARIS Connect wat ten goede komt aan het gebruik van de ARIS omgeving.

2. ARIS Mobile door Richard Verhoef:
Richard zal aan de hand van de Design Thinking methodiek samen met de groep, op zoek gaan naar manieren om Mobile in te zetten voor gebruikersvriendelijke visualisatie van ARIS content en voor het op een andere manier vullen van ARIS. Doel is om te komen tot meerdere use-cases voor het gebruik van ARIS Mobile. Na de sessies zullen we gezamenlijk de beste use-case kiezen.

3. ARIS Connect door Niels Doeleman:
In deze sessie zien we een aansprekende manier om Connect te gebruiken als visualisatie van ARIS content en als samenwerkingsomgeving waarbij mensen vanuit verschillende rollen content toevoegen, wijzigen of modereren dan wel consumeren. Doel is om inzicht te krijgen in manieren waarop Connect gebruikt kan worden en de activiteiten en manieren van configuratie die nodig zijn om Connect aan te laten sluiten bij de wensen vanuit de organisatie.

more

Time

(Thursday) 12:00 - 17:00

Location

bQuind - Naarden

Gooimeer 5, Naarden