AGNL Beheer sessie

15apr15:0017:00AGNL Beheer sessie

Event Details

De Nederlandse ARIS- en Alfabet-gebruikersgroep “AGNL“ organiseert op 15 april van 15:00 tot 17:00 uur een virtuele themasessie over het onderwerp: Beheer van ARIS.

Hoe kan het beheer van ARIS zo efficiënt en effectief mogelijk ingericht worden? Het introduceren van een agile manier van werken kan hiertoe bijdragen. Het Ministerie van Defensie en ING zijn bereid gevonden om hun ervaring met agile werken met ons te delen. Daarnaast zal ARIS Product Management een toelichting geven op de nieuwste service release, SR14.

Agile toepassen in een ARIS-beheeromgeving, kan dat? (Ministerie van Defensie)

Bij het Joint IV Commando (JIVC), het IT-bedrijf van Defensie, wordt een transformatie uitgevoerd naar een meer operatiegerichte, wendbare en lerende organisatie door onder meer het toepassen van Agile. Dit was een grote verandering in de manier van het beheren van applicaties. Hendrik Ohler, teamleider OBAM van JIVC, deelt zijn ervaringen hoe zij dit hebben toegepast, welke producten door het team worden beheerd, hoe zij het change management op de applicaties uitvoeren en welke weg zij daartoe hebben afgelegd. 

Continuous delivery and why should you care (ING)

Hoe kan ‘Continue Levering’ je organisatie helpen om meer agile te kunnen werken zonder dat er nadelige effecten zijn op de traceerbaarheid en kwaliteit? In deze presentatie zal Ruben Herrebrugh ingegaan op de mogelijkheden van continue levering met betrekking tot rapporten, portal en andere wijzigingen in de configuratie.

ARIS Service release 14, managing operations (Software AG)

De nieuwste service release 14 van ARIS komt beschikbaar in april. Dominik Vanderhaeghen, Head of ARIS Product Management, zal ingaan op de nieuwe en verbeterde functionaliteiten die nu beschikbaar komen, met name die van belang zijn voor beheerders. Tevens zullen de ontwikkelingen van de oktober-release, SR16 aandacht krijgen.

Agenda:

15:00-15:05 Welkom en intro

15:05-15:40 Agile in een ARIS-beheeromgeving (Ministerie van Defensie)

15:40-16:15 Continuous delivery and why should you care (ING)

16:15-16:20 Pauze

16:20-17:00 ARIS Service release 14 (Software AG)

Bent u benieuwd geworden en wilt u deze sessie niet missen, reserveer dan de datum in uw agenda en meld u aan via Eventbrite . Let op: Deze themasessie zal volledig in het Engels plaatsvinden, zodat we deze sessie kunnen openstellen voor onze collega’s van de BELUX- en Nordics User Groups.

Voor wie?

De sessie is niet alleen geschikt voor beheerders van de ARIS-omgevingen maar ook voor BPM-managers, procesarchitecten, modellenbeheerders en modelleurs die met ARIS werken. Dus nodig ook vooral uw collega’s uit die meer willen weten over de mogelijkheden die geboden worden voor het ontwikkelen, beschikbaar stellen en het managen van modellen.

Tot dan!

more

Time

(Thursday) 15:00 - 17:00